Vanochtend in gesprek met een vrouw van 52 jaar

In gesprek met een Engel
7 oktober 2016
hemel
Gesprek vanuit de hemel
7 oktober 2016
Toon alles

Vanochtend in gesprek met een vrouw van 52 jaar

Haar hulpvraag ging over hoe zij steviger in relatie tot anderen kon gaan staan. Ik zie beelden over haar kindertijd waarin ik heftige beelden zie van seksueel misbruik op zeer jonge leeftijd. Wat jarenlang heeft geduurd en waarin ik mag vertalen aan haar waardoor en waarom zij zich vaak nog zo kwetsbaar voelt in relaties.

Als een jong kind zo vroeg wordt blootgesteld aan dreiging en seksuele overschreiding heeft dit immens grote gevolgen op latere leeftijd. In je relatie met je partner alsook met andere relaties in je leven. De hechting is zeer onveilig verlopen hierdoor en ook is de eerste indruk van een man levensbedreigend. Het is een wond die heel diep snijdt in je hart en in je ziel.

Ik heb haar veel mogen uitleggen hierover. Ik heb haar ook gezegd hoe moedig ze is geweest als kind en nu als volwassen vrouw. Zoveel gecreëerd, maar ook zoveel geleden. Nu is het haar tijd. Haar tijd om stap voor stap het te mogen helen en eigenliefde op te bouwen. Samen, met haar innerlijke kind.

Een liefdevolle ontmoeting en een vrouw waar ik respect en bewondering voor voel. En in mijn hart omarm ik mijn moeder die hetzelfde heeft meegemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *