Locatie

Mooi stukje geschreven door verslaggever Kees Westra, tijdens de opening in Wyns, hartverwarmend, liefs Esther

Esther vd Werf realiseert Levensschool Eigen Wijze in Wyns!

Op een droomplek in de kleine mienskip Wyns richtte Esther vd Werf de afgelopen tijd haar droomplek in met haar Levensschool. Na een verleden als school, Juffer Mier en Ka&Ko, lijkt de cirkel rond met de invulling van de locatie. Het mens-zijn staat, voelbaar, centraal tijdens “OPEN HUIS” van 14:00 tot 17:00u op zaterdag 25 maart jl.
Omzoomd door een prachtig landschap is een centrum gestart met aandacht voor rust en ruimte voor kinderen en volwassenen.

Uitstraling

In het gebouw is alle maatschappelijke zakelijkheid naar de achtergrond verdrongen en is een warme, schilderachtige locatie gecreëerd vol spiritualiteit en persoonlijke ondersteuning op de levensweg voor jong en oud.
Evenals in de periode ”Juffer Mier” straalt de aandacht voor het kind zijn op de bezoekers af. Dit komt o.a. door de schitterende muurschilderingen van Merel Visser. Natuur en elementen uit flora en fauna leggen een link met het mens-zijn. Zittend wel of niet in alle rust, misschien wel mediterend dwingen schilderingen tot kijken en bewonderen. Niet iedereen, die in de Levensschool komt, zal zich bewust zijn van de dagelijkse contouren van een ecologisch systeem met ook een helende functie en werking. Een bewust gekozen inrichting, die meteen werkt als eye-opener voor jong en oud, want hoe vaak ervaren we dingen als heel gewoon.
In alle ”warme” afdelingen binnen de locatie is ruimte voor het begrip tijd en plaats in het leven en om op eigen wijze met een grote variatie in hulplijnen: gesprekken voeren, genieten van een (holistische)massage of healing, op de levensweg (terug) te komen of te kunnen blijven.

Levensschool Eigen Wijze

Esther van der Werf is als zelfstandig onderneemster actief als ”Innerlijk werk therapeut en Energetisch therapeut. Een stralend visite kaartje en middelpunt van het Kennis-, Informatie-, Training- en Behandelcentrum in het oude schoolgebouw in Wyns.
Esther vertelt op haar favoriete plek in de kring, waar menig gesprek plaatsvind en wijst op het door een Nepalees gemaakte vloerkleed centraal gelegen in de kring over de grote belangstelling voor haar werk, jaren geleden gestart in Leeuwarden.

Dromen bouwen en waar maken

Esther bewijst zelf met de realisatie van haar Eigen Wijze Levensschool dat het kan. Bouwen aan dromen en zelf dromen verwezenlijken. Jezelf zijn en blijven, door ontdekken, begrijpen en groeien en zo je eigen ”Levensverhaal” vormgeven.
Op een affiche staat een tekst, die Esther zeker waar maakt met de keuze voor haar levenswerk in Wyns.
”Ik mag er zijn. Ik mag mezelf zijn. Ik mag leren ontdekken op mijn eigen wijze, zodat ik kan stralen vanuit mijn hart!”
Mensen met het hart op de juiste plek, dwingen gevoelsmatig veel af, maar bouwen in Wyns zeker aan een vrolijke benadering van het leven!

Kees Westra

 

25 maart Open huis bij Levensschool Eigen Wijze

Droom-Plek, voor groot en klein!
Levensschool Eigen Wijze is verhuisd naar Wyns. Oprichtster Esther van der Werf houdt 25 maart open huis.
Een plek voor groot en klein, voor kinderen en hun ouders, voor jongeren en volwassenen. Een plek om te mogen ZIJN zoals je bent! Rust, ruimte en natuur maken het tot een Droom-Plek.
Zij biedt therapie, coaching, bezielende rouwverwerking en scholing voor hooggevoelige kinderen en volwassenen. Alles, om het levensgeluk te vergroten, verdriet te verzachten en de verbinding tussen ouder en kind te herstellen.
Of we nu klein zijn of groot: als mens willen we allemaal graag ontdekken en groeien, om te kunnen bouwen aan onze dromen. Daarom gaat het bij levensschool Eigen Wijze om het vinden van je eigen waarheid. Kinderen en hun ouders, jongeren en volwassen kunnen terecht voor trainingen, workshops, lezingen en begeleiding om verlieservaringen te verwerken, maar ook om zich weer te verbinden met hun dromen.
Esther van der Werf creëerde te midden van rust en ruimte een inspirerende Droom-Plek in de voormalige dorpsschool van Wyns. Haar communicatie komt rechtstreeks uit het hart. Het is hierdoor dat zelfs de meest nuchtere Fries graag bij haar aan tafel schuift voor inzichten. Met groepswerk en individuele sessies draagt Esther bij aan verwerking, heling, groei en positieve veranderingen in het (gezins)leven. Haar nieuwe Droom-Plek opent harten en zet kleine en grote mensen in beweging!

Ontdek het zelf en kom 25 maart tussen 14 en 17 uur naar Wyns 8a in Wyns