Individuele bezielende coaching

De verbinding herstellen met jouw innerlijke kind. Van Hoofd naar je Hart, naar de weg van je ziel.

Hoe ben jij tot stand gekomen, hoe verliep de zwangerschap van je moeder. Hoe voelde zij zich en hoe voelde je vader zich. Hoe is jou geboorteproces verlopen? Ging dit rustig en vredig, of juist niet. Was er paniek of een levensbedreigende situatie met jou of met je moeder? Kortom, waar liggen jou wortels, waar kom jij vandaan?

Onveilig gevoel in de buik van je moeder
Een kind kan al tijdens de zwangerschap een onveilig gevoel ervaren, een geboortetrauma hebben of vroegtijdig een traumatische ervaring hebben opgedaan. Om meer inzicht te krijgen in jezelf gaat Esther terug in de tijd. Dit doet zij door haar helder zien en waarnemen. Zij helpt het voor jou inzichtelijk te maken. Een sterke en veilige innerlijke basis is namelijk van groot belang om je gelukkig en tevreden te voelen in je leven.
Het vinden van je waarheid over je eigen levensgeschiedenis en het begrijpen waardoor jij je mogelijk zo eenzaam, verdrietig of depressief voelt of waarom je bang bent om je te verbinden, of bang bent om verlaten te worden door je partner in het hier en nu kunnen bijvoorbeeld ook zijn oorsprong vinden in de zwangerschap of toen jij geboren werd.

Even achterom kijken
Wanneer je in het hier en nu worstelt met moeilijkheden in je relatie(s), moeilijkheden ervaart binnen sociale bijeenkomsten, bang bent voor conflicten, bang bent om jezelf uit te spreken. Of wanneer je in een relatie zit waarin je patronen terug ziet vanuit je verleden en daar maar niet uit kunt komen, kan je bij Esther terecht.
Zij is heel scherp in het vertalen en benoemen waar deze situatie ooit eerder in je leven is gestart. De pijn die je in het hier en nu voelt of ervaart, vindt vaak zijn oorsprong in het verleden. Esther gelooft echt, dat wanneer de mens het werkelijk begrijpt, het dan ook kan veranderen. Dat je dan echt in staat bent om een andere stap of beweging te maken. Een beweging die enkel en alleen goed is voor jezelf.

Ik ben paranormaal, zo noemt men dat. Zelf heb ik niet veel met dit woord of deze benaming. Wat ik wel koester is het gegeven dat als er iemand bij mij is geweest het familie systeem van die andere persoon gaat veranderen, gaat bloeien en groeien. Dit noemt zij een gift om te mogen doen.

Wat ik vaak hoor en zie is dat moeizame banden met bijvoorbeeld een vader of moeder toch verandert na een ontmoeting bij mij. Er ontstaat namelijk begrip. De pijn is getransformeerd. En hierdoor is er ruimte ontstaan. Ik help de persoon voor me ook om het innerlijke kind van die vader en moeder te zien, stap voor stap en enkel met dat wat op dat moment mag of kan. Dit helpt, zo geloof ik dit. Er ontstaat een beweging welke over liefde gaat. Dat kan pas, wanneer de pijn naar achteren schuift. Dit is bijzonder.

Vergeving
Vergeving is een heel belangrijk woord voor mij in mijn leven geweest. Vergeving van alle mensen die me intens veel pijn hebben gedaan heeft mij geholpen in mijn ware kracht te gaan staan. Dit is ook wat ik toepas in mijn coaching alsook in mijn trainingen als Levensschool docent.
Ik geef dit door, want de kracht van vergeving is immens. Het heelt je en het zorgt er voor dat je niet in de pijn blijft hangen. Vergeven van jezelf is hierin het eerste wat ik doe. Daarna de ander. Stapje voor stapje.

Jij bent jij en dat is bijzonder
Als je je als volwassene bewust wilt worden van de manier waarop je in het leven staat en van de redenen waarom je dat zo doet, dan staat in dat proces jouw innerlijke kind centraal. Waar zit de pijn bij jouw innerlijke kind? Wat heeft het vroeger gemist en hoe heeft dat zijn sporen achtergelaten? Welke invloed heeft dat in al je relaties.

Individuele reading of een training met Levensschoollessen
Een reading is altijd mooi, helend, inzichtgevend en fijn. Waarbij de overledenen en gidsen mij helpen om jou de juiste woorden te geven.

Maar de training die ik geef zijn vooral een manier om echt je leven om te gooien naar een gelukkig leven!  Ook hierin zal je merken hoe dichtbij de Lichtwereld is om jou heen. En hoe helpend jouw overleden dierbaren vanuit jouw familiesysteem zijn tijdens jou leven hier op aarde.
Je moet er wel aan toe zijn, om een training te doen bij mij. En hiermee bedoel ik dat je al voldoende fundament in jezelf moet hebben om dit goed aan te kunnen. Dit kan ik invoelen met jou aan de telefoon of via een intake voorafgaand aan een training.

Het werken in een groep heeft veel voordelen.
Veel mensen vinden het eerst eng om deel te nemen aan een groep. En dat is logisch, want het voelt extra kwetsbaar. Toch is dit een hele mooie leerschool voor jou om te oefenen met dat wat je tegenkomt in je dagelijkse leven. Ook leer je hierin exact te voelen hoe het met jou begrenzing is gesteld, hoe weerbaar je bent, of jij durft te ontvangen, of te geven. En ook, of geven en nemen in balans zijn met elkaar.
Het mooie aan alle groepen die ik tot nu toe heb gedaan, is dat er hele mooie verbindingen ontstaan. In de mens zelf, als ook met elkaar in de groep. Er worden etentjes gepland en andere leuke dingen. Ik ben altijd erg dankbaar dat dit binnen mijn 4 muren gebeurd.

Veilige sfeer
Ik zorg in alle trainingen voor de veilige en goede sfeer. Ik sta je bij waar nodig en ik troost je in verdriet. Want je hoeft het niet alleen te doen. Ik loop met je mee in dit proces. Ik draag je niet, want jij kan het zelf! Maar ik ben er en ik houd eigenlijk een beetje de wacht.

Ik heb nu ongeveer 100 groepen geleid en ik kan er niet genoeg van krijgen om mensen te raken in hun ziel, in hun hart en bij te mogen dragen aan de krachtige en prachtige zielenbewegingen die er ontstaan zijn.

Praktische informatie:
Intake gesprek voorafgaand  aan de Basis – training: €80 euro
8 – Weekse training: 355,-
Reading en healing als ondersteuning ten tijde van de 8 weekse training: voor een combinatie behandeling €115,-
Readingsessie €80,-

Bezielende coaching en reading : €93,00 per uur – indien het gesprek langer duurt dan 1 uur zal dit in rekening worden gebracht.

Reading en healing: Dit is een combinatie behandeling. Je krijgt een reading en daarna zal ik het ondersteunen via healing eventueel in combinatie met kristallen en of healing arts remedies.
Deze behandeling duurt 1 1/5 uur en bedraagt 135,-

 

 

Welke mogelijkheden zijn er voor jou?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te werken aan jezelf.

 • Individuele coaching- via reading en healing
 • Het volgen van de Basis training- een 8 weekse waar je leert om van je hoofd naar je ziel te gaan. Waarin meditatie- visualisatie- mindsets- innerlijk kindwerk en communicatie centraal staat. Doel hiervan is rust en ruimte en jouw waarheid te leren volgen. Onder bezielende begeleiding van Esther.
 • De jaar training gericht op het innerlijke kind

Grote mensen leren bij mij om:

 • de pijn en of moeite van hun innerlijke kind te herkennen;
 • bewust te worden van hun eigen levensverhaal;
 • bewust te worden van hun eigen gedrag en/ of gewoontes;
 • bewust te worden van hun eigen levenshouding;
 • bewust te worden waar hun gedrag of benadering vandaan komt;
 • hun eigen begrenzing te maken . Wanneer je als ouder mee doet werkt dit direct door in de innerlijke weerbaarheid van het kind;
 • bewust te worden van hun eigen verborgen spiritualiteit;
 • zelfreflectie toe te passen en hierdoor hun kind te ‘lezen’;
 • de symboliek te zien die ‘triggers’ in je omgeving zijn;
 • los te komen van vastgezette theorieën, overtuigingen en structuren die niet van jou zijn, maar waar je wel mee bent vervloeid toen je klein was;
 • op een nieuwe wijze te communiceren met zichzelf, met  hun kind, vanuit zachtheid, geduld en liefde.

Missie:

Grote mensen leren voelen dat ze goed zijn zoals ze zijn. Dat ze veel meer zijn dan alleen het persoonlijke ne fysieke aspect. Maar juist een ziel in dit lichaam zijn. Een ziel met ongelooflijk veel potentie en mogelijkheden.

Visie:

Wanneer je in contact leert komen met je ziel en met je gidsen, zal er een wereld voor jou open gaan die je nooit voor mogelijk hebt gehouden.