In gesprek met een Engel

Innerlijke vrijheid is je geboorterecht – Jij mag jezelf worden
7 oktober 2016
Vanochtend in gesprek met een vrouw van 52 jaar
7 oktober 2016
Toon alles

In gesprek met een Engel

Ik praat vanochtend met een vrouw van 69 en er ontstaat een gesprek met een engel. Ze hoort mij niet goed als ik zeg: ‘ ik ben er, je vriendin uit Roemenie’. De vrouw kijkt me verbaasd aan, ‘wat zeg je’? Ik vraag haar naar een bijzondere vriendin uit haar leven die over is gegaan. Ze moet huilen.

De engel zegt: ”je hoeft niet meer te twijfelen over je zorgen dat je niet bij mij op de begrafenis bent geweest. De vrouw raakt stil. De engel laat mij zien in mijn gedachten dat het in Roemenië heel snel gaat met het begraven na een overlijden en dat zij die reis nooit had kunnen maken. De engel zegt ook, laat dat los. Want ik ben er. Jij denkt van niet, dat komt omdat jij een mens bent in de 3D wereld. Ik ben er ook, maar dan in een andere dimensie. Het is hier fijn en licht. De engel laat mij zien dat ze in haar leven veel verwondingen heeft gehad, maar dat die pijn nu verdwenen is nu zij in het zielenrijk is.

Ik ben er, ik blijf verbonden met jou, altijd. Je ziet me niet, maar ik jou wel. Je hoeft maar te roepen en ik kom, ik kom dan om jou te helpen. De engel zegt: toen mijn ziel mijn lichaam verliet ben ik opgehaald door mijn moeder. De vrouw kijkt me dankbaar aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *